Με ισχυρές βάσεις, όραμα για το μέλλον και επενδύσεις, αναβαθμίζουμε διαρκώς τις εγκαταστάσεις μας και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις μιας σύγχρονης παραγωγικής μονάδας.

Η Τρίπολη σε αριθμούς

Έκταση εγκαταστάσεων

4200

Συνολική επιφάνεια

10
στρέμματα

Δυνατότητα επεξεργασίας πάνω από

59000
τόνους ετησίως

Σήμερα, με ανανεωμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, με εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθήκευσης εκτάσεως 5.500 m² σε συνολική επιφάνεια 20 στρεμμάτων έχουμε τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε περισσότερους από 60.000 τόνους πρόβειου, γίδινου & αγελαδινού γάλακτος ετησίως.

Η αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό & οι αυστηρότατες διαδικασίες ελέγχου ποιότητας, πληρούν όλες τις απαιτήσεις για την ασφάλεια και υγιεινή των προϊόντων σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Στην καρδιά της Πελοποννήσου, στους πρόποδες του Όρους Μαίναλο, τυροκομούμε με μακρόχρονη εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό εκλεκτά ελληνικά τυριά & τυροκομικά προϊόντα. Η αγάπη για τα ελληνικά παραδοσιακά τυριά, η ανάδειξη τους και οι διαφοροποιημένες συνταγές τυροκόμησης, υπήρξαν κεντρικός μοχλός για τη δραστηριοποίηση της εταιρείας τα τελευταία 30 χρόνια.